Newsletter

ALUMINCO

 • ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ

  Ανοιγοανακλινόμενα - AL 410

  Το ελαφρύτερο σύστημα της ALUMINCO για ανοιγόμενα κουφώματα όλων των τυπολογιών, ιδανικό για οικονομικές λύσεις.

  Δυνατότητα συνεργασίας με το συρόμενο σύστημα AL210 για ανοιγoσυρόμενα κουφώματα.

   

   

   

   

 • ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟ

  Ανοιγοανακλινόμενα thermo AL 450

  Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

  Το σύστημα AL 450 ανήκει στη γενιά των θερμομονωτικών συστημάτων και σχεδιάστηκε με έμφαση στη λεπτομέρεια για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας. 

  Η ευρεία γκάμα προφίλ της σειράς προσφέρουν πολυάριθμες πρωτότυπες λύσεις, από ίσιες ή καμπύλες διατομές καθώς και δυνατότητα κατασκευής σύνθετων τυπολογιών, όπως πόρτες aller retour, περιστρεφόμενα παράθυρα με επίπεδο μύλο και ανοιγόμενα πλαίσια με «κρυφό φύλλο» για την επίτευξη αισθητικής υψηλού επιπέδου.

 • ΓΙΑΛΥΝΗ ΠΕΡΣΙΔΑ

  Γυάλινη περσίδα Jalousie JS 3300

  Ένα σύστημα γυάλινης κινητής περσίδας που προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε αερισμό και φωτισμό, εξαιρετική αισθητική και άνεση, και προστασία από τον ήλιο.

  Το νέο σύστημα Jalousie είναι ιδανικό και πολύ δημοφιλής στους τροπικούς οικισμούς, όπου οι περσίδες εκπληρώνουν ένα σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της εσωτερικής θερμοκρασίας.

  Όπως συμβαίνει με όλα τα συστήματα Aluminco, χρησιμοποιούνται μόνο τα υψηλότερα υλικά και αξεσουάρ που ελαχιστοποιούν τη συντήρηση και τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης απόδοσης.

 • Κατάλογος προφίλ συστημάτων

 • ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

  Πέργκολες

  Πέργκολες σχεδιασμένες σε γραμμή πανομοιότυπη με αυτή της κλασικής πέργκολας ξύλου. Η αναμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, προσδίδοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του παραδοσιακού. 

  Ευκολία στη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση. Προσαρμόζεται σε κάθε χώρο.

  Η κατασκευή της είναι μελετημένη, έτσι ώστε να δέχεται πολυκαρμπονικά φύλλα ή ραμποτέ αλουμίνιο. 

 • ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ

  Πατζούρια SH 3200

  Το νέο σύστημα παντζουριού SH 3200 αντανακλά τις τάσεις της εποχής για βιοκλιματική σκίαση αποτελώντας εξαιρετική λύση για τον εξοπλισμό κάθε κατοικίας.

  Το SH 3200 ξεχωρίζει για το πλήθος των διαφορετικών κατασκευών και τυπολογιών που ενσωματώνει ενώ οεμπνευσμένος σχεδιασμός του προσφέρει υψηλής ποιότητας κατασκευές, ασυναγώνιστης λειτουργικότητας.

  Πρόκειται για ένα σύστημα εξωτερικής σκίασης το οποίο τοποθετείται τόσο με συμβατικές τυπολογίες σε συνεργασία με ανοιγόμενα κουφώματα, όσο και ως ανεξάρτητη κατασκευή ενώ από τα δυνατά του πλεονεκτήματα είναι ότι δέχεται όλη την γκάμα των σταθερών περσίδων, καθώς επίσης και το σύστημα της κινητής περσίδας των 25 χιλ.

 • ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ

  Πτυσσόμενα thermo FD 4600

  Το FD 4600 είναι ένα ολοκληρωμένο θερμομονωτικό σύστημα για πτυσσόμενες κατασκευές (φυσούνες) με εντυπωσιακά και εκτός συναγωνισμού χαρακτηριστικά, τόσο σε επίπεδο τεχνικών επιδόσεων όσο και σε λειτουργικότητα, προσφέροντας πολυάριθμες τυπολογίες για εντυπωσιακές κατασκευές.

  Ο γραμμικός, λιτός σχεδιασμός του και η στιβαρότητα της κατασκευής τονίζουν την υψηλή αισθητική και ασφάλεια του συστήματος ενώ τα εξαρτήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για πτυσσόμενα συστήματα παρέχοντας ξεχωριστές λύσεις σε κάθε σύγχρονη κατοικία.

 • ΣΥΡΟΜΕΝΑ

  Συρόμενα AL 205

  Σύστημα με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό, στην εξωτερική και ταυτόχρονα στην εσωτερική του αισθητική. Διακρίνεταιγια την αντοχή, τη λειτουργικότητα, τη συμβατότητα των εξαρτημάτων και την ευκολία κατασκευής. Εξωτερικά, τοσύστημα AL 205 διακρίνεται εύκολα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Οι έντονες χαρακτηριστικές γραμμές του τοκατατάσσουν σε ξεχωριστή θέση σε σχέση με άλλα συστήματα της αγοράς. Ο τρόπος εξωτερικής σχεδίασης κάνει απόλυταευδιάκριτη την ταυτότητα του συστήματος, ξεχωρίζοντάς το από τον ανταγωνισμό.

  Στον εσωτερικό σχεδιασμό, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην εύκολη και γρήγορη απορροή νερών. Σήμα κατατεθέν του AL 205είναι η εφαρμογή inox αποσπώμενου οδηγού για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη κίνηση φύλλου, όπου υπάρχει ηδυνατότητα χρησιμοποίησης δυο διαστάσεων ράουλων οδηγών (διαμέτρου ρόδας 22mm & 27mm).       

 • ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΤΗΕΡΜΟ

  Συρόμενα thermo AL 200

  Το συρόμενο πρωτοποριακό θερμομονωτικό σύστημα AL 200 παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας, απόλυτη αξιοπιστία, άριστη ποιότητα και είναι συμβατό με όλες τις απαιτήσεις σε υφιστάμενες αλλά και σύγχρονες κατοικίες.

  Η αρχιτεκτονική τάση που αναζητά ίσιες λυτές γραμμές, με το λιγότερο δυνατό εμφανές πλαίσιο αλουμινίου, αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν κατά το σχεδιασμό του.

  Τα ειδικά προφίλ της σειράς παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στη διαμόρφωση της κατοικίας, καθώς επίσης ευκολία στην κατασκευή. Χαρακτηριστικό είναι ότι απαιτεί μόλις 100mm διάκενο τοιχοποιίας για να δεχτεί οδηγό με τζάμι, σήτα και παντζούρι, δίνοντας εξαιρετική λύση στα κλασικά χωνευτά συρόμενα κουφώματα των παλαιών κατοικιών και μια μοναδική επιλογή για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον».

 • Συστήματα εξωτερικού χώρου

 • Συστήματα καγκέλων

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΛΟΥ

  Συστήματα ρολού SR 750

  Το νέο σύστημα ρολού SR 750 συνδυάζει την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα ενώ ανταποκρίνεται με εξαιρετικό τρόπο στις σύγχρονες απαιτήσεις της εξοικονόμησης ενέργειας και της ασφάλειας.

  Το σύστημα διαθέτει την υψηλότερη θερμομόνωση της αγοράς με συντελεστή θερμοπερατότητας Usb=1.1W/m²Kεπιβεβαιώνοντας την προσφορά άριστης ποιότητας και αξιοπιστίας.

  Οι ιδιαίτερες τεχνικές προδιαγραφές του νέου ρολού σε συνάρτηση με την αισθητική χάρη στο minimal σχεδιασμό προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες ασφάλειας, αερισμού και φωτισμού ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

  Συστήματα σκίασης SH 3400

  Το νέο σύστημα σκίασης SH 3400 προσφέρει την ιδανικότερη λύση για την ηλιοπροστασία και τον ελεγχόμενο φυσικό φωτισμό κτιρίων.

  Οι ειδικού σχεδιασμού περσίδες έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν είτε οριζόντια είτε κάθετα, με δυνατότητα κίνησης ή σταθερές, ανάλογα με τις ανάγκες κατασκευής και τις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις.

  Χαρακτηριστικό του γνώρισμα και ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα είναι ότι το κενό μεταξύ σκελετού και περσίδας είναι μόλις 10mm ικανοποιώντας απόλυτα κάθε απαίτηση για ελαχιστοποίηση της ηλιακής ακτινοβολίας.

 • Τεχνικά Δελτία

 • ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ

  Υαλοπετάσματα

  Τα υαλοπετάσματα είναι κατασκευές υψηλού αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος που χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικά κτίρια καλύπτοντας μικρές η μεγάλες επιφάνειες. 

  Οι κατασκευές αυτές στο μεγαλύτερο μέρος τους, αποτελούνται από ένα σκελετό από αλουμίνιο, επί ή εντός του οποίου, προσαρμόζονται, διάφορα βιομηχανικά υλικά όπως γυαλί, σύνθετα πάνελς, κεραμικά, μάρμαρα κλπ.

  Για αυτή την προϊοντική κατηγορία, η Aluminco προφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα όπου οι πολύ καλές θερμομονωτικές, ηχομονωτικές και μηχανικές ιδιότητες του έχουν εξασφαλίσει σημαντικά και πολύπλοκα έργα.

   

View all | Pages:
 •  

  Crysta Line

  Crysta Line

  Το πρωτοποριακό σύστημα στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου είναι τοιδανικό σύστημα για μπαλκόνια,

  Δε χρειάζεται συντήρηση
 •  

  F50 - Ανοδιωμένα Κάγκελα

  F50 - Ανοδιωμένα Κάγκελα

  Το σύστημα F50 στηρίζεται σε μια απλή σχεδιαστική και κατασκευαστική αντίληψη: σε ένα σωληνωτό σύστημα από ανοδιωμένο αλουμίνιο, 

  Απεριόριστες δυνατότητες σχεδιαστικών εφαρμογών
 •  

  Open Air

  Open Air

  Μια μοναδική καινοτομία, κατοχυρωμένη και διαθέσιμη αποκλειστικά από την Aluminco, όπου το κινούμενο τμήμα του συστήματος...

  Απλό και μοντέρνο ταυτόχρονα
 •  

  Αυλόπορτες

  Αυλόπορτες

  Οι αυλόπορτες είναι προϊόντα που προσφέρουν λύσεις για κάθε τύπο κατασκευής και διατίθενται σε πολλά σχέδια και ακόμη περισσότερους συνδυασμούς, 

  Εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής
 •  

  Κλασικά Κάγκελα

  Κλασικά Κάγκελα

  Τα κλασικά κάγκελα της ALUMINCO διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια και είναι κατασκευασμένα από μακράς διάρκειας

  Διακρίνονται για την αντοχή τους στο χρόνο
 •  

  Πέργκολες

  Πέργκολες

  Πέργκολες σχεδιασμένες σε γραμμή πανομοιότυπη με αυτή της κλασικής πέργκολας ξύλου. Η αναμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή

  Βάφονται ηλεκτροστατικά με ειδική επεξεργασία seaside class
 •  

  Πολυκαρμπονικά φύλλα

  Πολυκαρμπονικά φύλλα

  Η ALUMINCO είναι ο επίσημος διανομέας για την Ελλάδα των πολυκαρμπονικών φύλλων & φιλμ Lexan® της Sabic Innovative Plastics.

  Κυψελωτά και συμπαγή φύλλα Lexan®
 •  

  Στέγαστρα Εισόδου

  Στέγαστρα Εισόδου

  Τα στέγαστρα εισόδου αποτελούν την ιδανική λύση προστασίας των κύριων εισόδων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων από τη βροχή και την ηλιακή ακτινοβολία.

  Διατίθενται σε τυποποιημένες διαστάσεις
View all | Pages: