Newsletter

ETEM

 • Ανοιγόμενα

 • Συρόμενα

 • ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 • ΠΟΡΤΕΣ

  Πόρτες

  Η ΕΤΕΜ προσφέρει μία πλήρη σειρά θυρών, έτοιμων για τοποθέτηση, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την αισθητική και την προστασία από ενδεχόμενους εισβολείς, η ΕΤΕΜ προσφέρει μία σειρά θυρών ασφαλείας εισόδου, εσωτερικών θυρών, πυράντοχων θυρών καθώς και μεταλλικών θυρών γενικής χρήσης.

  Σε κάθε περίπτωση, το στυλ είναι σημαντικό και πρέπει να είναι πάντα εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Κάθε στυλ μπορεί να ικανοποιηθεί με τους πολυάριθμους συνδυασμούς χρωμάτων και εξωτερικών επενδύσεων που διαθέτει η ΕΤΕΜ. Πάνω από όλα, οι πόρτες ασφαλείας ΕΤΕΜ,

 • ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

  Πόρτες παράθυρα

  Καθημερινά, αλληλεπιδρούμε με τον έξω κόσμο μέσα από μία πόρτα ή ένα παράθυρο. Το παράθυρο θα μπορούσε να είναι το σημαντικότερο πλαίσιο ενός κτιρίου καθώς πρέπει να εκπληρώσει πολύ δύσκολους και αντιφατικούς στόχους.

  Οι πόρτες και τα παράθυρα πρέπει να αφήνουν το φως και τον ήλιο να μπαίνει στο κτίριο ενώ ταυτόχρονα θα διατηρούν την κατασκευή απομονωμένη από τα στοιχεία της φύσης, πρέπει να είναι ανθεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται μακροχρόνια λειτουργικότητα με ελάχιστη χρήση ορατών πλαισίων.

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Συστήματα ασφαλείας

  Η νέα γενιά Συστημάτων Ασφαλείας ΕΤΕΜ προσφέρει προστασία από βανδαλισμούς με τα αντιδιαρρηκτικά συστήματα καθώς και από επιθέσεις με ελαφρύ οπλισμό με τα θωρακισμένα συστήματα.

  Το πλεονέκτημα ολόκληρης της σειράς προϊόντων ΕΤΕΜ απορρέει από τη δυνατότητα χρήσης της ίδιας εμφάνισης και λειτουργικότητας σε όλη την κατασκευή. Σε ορισμένες εφαρμογές, όπως σε τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες ή ακόμα και ταχυδρομεία, όπου απαιτείται σε ορισμένα μέρη της κατασκευής η χρήση συστημάτων με επιπλέον προστασία, η ΕΤΕΜ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή.

 • Υαλοπετάσματα

 • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Συμπληρωματικά προϊόντα

  Η ΕΤΕΜ, έχει διευρύνει τη σειρά προϊόντων της με νέα προϊόντα και λύσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των ενοίκων του κτιρίου.

  Με γνώμονα την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα, σχεδιάσαμε και παρουσιάσαμε προϊόντα που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και είναι κυρίως συμβατά με τα υπόλοιπα συστήματα ΕΤΕΜ αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ανεξάρτητα σε διάφορες κατασκευές.

 • Ρολά

 • E97 Bravo

  Προσόψεις - κέλυφος

  Σε μία εποχή όπου τα παραδοσιακά συστήματα υαλοπετασμάτων πρέπει να διαθέτουν λειτουργικότητα, αισθητική και χαρακτηριστικά διατήρησης της ενέργειας, η ΕΤΕΜ πρωτοπορεί ορίζοντας το κέλυφος ενός κτιρίου ως συνδυασμό αρχιτεκτονικών συστημάτων που διαμορφώνουν μία νέα έννοια, το «Κτιριακό Κέλυφος».

  Υπερβαίνοντας τις συμβατικές εφαρμογές και ανάγκες, όπου τα συστήματα υαλοπετασμάτων ήταν μόνο «διαχωριστικά» μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού ενός κτιρίου, στην ΕΤΕΜ σχεδιάζουμε συστήματα και λύσεις που είναι συμβατά μεταξύ τους, με στόχο τη βελτίωση του περιβάλλοντος και των συνθηκών διαβίωσης στο εσωτερικό της κατασκευής.

 • Διαχωριστικά γραφείου

  Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά στη φιλοσοφία σχεδιασμού και στις ανάγκες ενός σύγχρονου χώρου γραφείων είναι η λειτουργικότητα και η ευελιξία.

  Τα διαχωριστικά αποτελούν λύση που μπορεί να εξυπηρετήσει με επιτυχία και τους δύο αυτούς στόχους. Ωστόσο, η ΕΤΕΜ προσφέρει πολλά περισσότερα, παρουσιάζοντας το σύστημα διαχωριστικών γραφείου Ε69.

   

 • Πιστοποιητικά

View all | Pages:
 •  

  E45 AntiVandal

  E45 AntiVandal

  H E45AntiVandal είναι ένα ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα σχεδιασμένο για οικιακές εφαρμογές με αντιδιαρρηκτική προστασία WK2.

  Συνδυάζει την αισθητική και την λειτουργικότητα ενός ολοκληρωμένου συστήματος
 •  

  Ε 8000

  Η Ε8000 έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική ή κατασκευαστική απαίτηση.

  Ευρεία γκάμα κύριων προφίλ
 •  

  E2004 AntiVandal

  E2004 AntiVandal

  H E2004 AntiVandal E2004 είναι ένα σύστημα βαρέως τύπου, ειδικά σχεδιασμένο για κύριες εισόδους σε επαγγελματικά κτίρια όπου έχουμε βαριά και συνεχόμενη χρήση.

  Το σύστημα χρησιμοποιείται ευρέως σε τράπεζες και άλλα ιδρύματα
 •  

  E52 AntiVandal Συρόμενα

  E52 AntiVandal

  H E52AntiVandal είναι ένα συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα σχεδιασμένο για οικιακή χρήση που προσφέρει αντιδιαρρηκτική προστασία WK2.

  Στην Ε52 AntiVandal η αισθητική και η λειτουργικότητα συνδυάζονται άριστα
 •  

  Ε 39 Ανοιγόμενο

  Ε 39 Ανοιγόμενο

  Το νέο Θερμομονωτικό σύστημα Ε39 της ΕΤΕΜ είναι κατάλληλο για κατασκευή πτυσσόμενων πορτών και παραθύρων καθώς και κατασκευής πτυσσόμενων κουφωμάτων με μεγάλο ύψος.

  Διαθέτει προφίλ αλουμινίου σε ίσια γραμμή
 •  

  Ε1000 Ανοιγόμενο

  Ε1000 Ανοιγόμενο

  Το Ε1000 έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα κτίριο, όσο αφορά την κατασκευή, την τεχνολογία και την αισθητική, χωρίς όμως να υπερβαίνει το προϋπολογισθέν κόστος.

  Λειτουργικό και πλήρες όσο αφορά τις διαθέσιμες τυπολογίες
 •  

  Ε2300 Ανοιγόμενο

  Ε2300

  Το Ε2300, με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά, είναι ίσως το σύστημα ΕΤΕΜ που έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο.

  Στιβαρό και ανθεκτικό σύστημα με πολύ καλά χαρακτηριστικά.
 •  

  Ε38 ανοιγόμενο

  Ε38 ανοιγόμενο

  Το Ε38 είναι ένα σύστημα που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός θερμομονωτικού συστήματος αλουμινίου για μικρά έως μεσαία κουφώματα με τον πιο οικονομικό τρόπο.

  Το Ε38 είναι ένα επαναστατικό ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα
 •  

  Ε40 Ανοιγόμενο

  Ε40 Ανοιγόμενο

  Το Ε40 είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα που είναι κατάλληλο για την κατασκευή ανοιγόμενων πλαισίων κάθε τύπου.

  Με ευρεία γκάμα προφίλ και ευελιξία στο σχεδιασμό σε ίσια και πομπέ γραμμή
 •  

  Ε45 ανοιγόμενο

  Ε45 ανοιγόμενο

  Το Ε45 ανήκει στη νέα γενιά θερμομονωτικών ανοιγόμενων συστημάτων. Με γνώμονα τη διατήρηση της ενέργειας στις κτιριακές κατασκευές,

  Υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας (θερμομόνωση) χάρη στις χαμηλές τιμές του δείκτη Uf
 •  

  Ε45 ανοιγόμενο

  Ε45 ανοιγόμενο νέα τυπολογία

  Με το χαμηλότερο ύψος κάσας της αγοράς στην κατηγορία της, προσδίδει την απαραίτητη αρμονία στην όψη των κτηρίων, ταυτόχρονα με την ευκολότερη προσπέλαση.

  Η νέα τυπολογία Ε45, για ανοιγόμενο σύστημα με κρυφό φύλλο
 •  

  Ε75 Ανοιγόμενο

  Ε75 Ανοιγόμενο

  Το ανοιγόμενο σύστημα Ε75 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης στις κτιριακές κατασκευές.

  Το Ε75 έχει εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης (Uf = 1,4 W/m2)
 •  

  Ε85 AntiVandal Υαλοπετάσματα

  Ε85 AntiVandal

  Η Ε85 AntiVandal είναι ένα σύστημα υαλοπετάσματος που σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει υψηλή προστασία κατά της διάρρηξης καθώς και αντιβαλλιστική προστασία.

  Η Ε85 AntiVandal χρησιμοποιείται κυρίως σε εμπορικές εφαρμογές
View all | Pages: